Hae itsellesi sopivaa ja arjen mukana joustavaa joustoluottoa netistä ilman takaajia ja vakuuksia. Netissä toimivat lainapaikat tarjoavat kuluttajille mahdollisuuden hakea joustoluottoa kätevästi joko ilman pankkitunnuksia tai pankkitunnuksien kautta. Netistä haetut joustoluotot eivät ole perinteisten pankkien myöntämiä joustoluottoja vaan yksityisten lainantarjoien myöntäviä vakuudettomia joustoluottoja. Voit hakea joustoluottoa netistä tyypillisesti 100 – 10 000 euroa.

Ketkä voivat hakea joustoluottoa netistä?

Pääsääntöisesti hakijan tulee olla täysi-ikäinen suomenkansalainen joka on asunut pysyvästi maassa vähintään 3 kuukautta. Tämän lisäksi hakijalla tulee olla puhdas luottorekisteri, eli hakijalla ei saa olla luottomerkintöjä. Säännölliset kuukausi tai eläketulot vaikuttavat myös hakijan saamaan rahoituspäätökseen. Edellä mainittujen asioiden lisäksi luonnollisesti hakijalla täytyy olla omissa nimissä oleva suomalainen pankkitili.

Joustoluoton hakeminen netistä tapahtuu kolmessa osassa

  1. Täytä joustoluotto hakemus valitsemastasi lainapaikasta jotka myöntävät joustoluottoja
  2. Saat lainapäätöksen useinmiten heti
  3. Tämän jälkeen rahat ovat heti käytettävissäsi

Mihin ja kenelle netistä haettu joustoluotto sopii

Joustoluotto on erinomainen ja joustava turva, joka on asiakkaan nostettavissa omaan tahtiin juuri silloin, kun se hakijalle sopii. Tämän johdosta asiakas voi käyttää hänelle myönnettyä joustoluottoa aina myönnettyyn luottorajaan asti – tai olla nostamatta lainasummaa ollenkaan, mikäli hakijalla ei ole juuri sillä hetkellä tarvetta luotolle. Sen avulla hakija saa joustavuutta yllättävien kulujen varalle.

Joustoluoton etuna pidetään sitä, että maksat korkoja ainoastaan nostamastasi luoton määrästä. Netistä haettujen joustoluottojen hakemukset ovat maksuttomia, samoin kuin luottopäätöksetkin. Voit nostaa luottoa silloin sen verran kuin tarvitset, ja maksaa nostamasi luoton takaisin kuukausierissä tai vaikkapa koko summan kerralla.

Netistä haetut joustoluotot ovat asiakkaan käytettävissä siihen tarkoitukseen kuin hän itse haluaa. Hakijan ei tarvitse selitellä kenellekään mihin hänen aikomuksensa on käyttää joustoluottoa. Sillä voidaan kustantaa vaikkapa asunnon remontointointia tai maksaa pitkään odotettu lomamatka. Koska arjen menot eivät ole aina täysin ennustettavissa voi taloutta tasapainottaa joustoluotolla, kun yllättävä kuluerä iskee ja käyttövarat ovat juuri sillä hetkellä tiukilla.

Kuinka paljon maksaa netistä haettu joustoluotto? ja entäpä mitkä ovat niiden korot?

Tyypillisesti joustoluottojen korot sekä kulut määräytyvät asiakaskohtaisesti, ja kuinka joustoluottoa käytetään tai nostetaan. Tässä on esimerkki Euroloan lainapaikan myöntävästä joustoluotosta. Pääsääntöisesti joustoluottojen korot ovat kuitenkin maksimissaan 50%.

”Todellinen vuosikorko 1500€:n joustoluotolle on 14,9%, nimelliskoron ollessa 8%. Lyhennyserien määrä on lainasummasta riippuen 3–36 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko on aina 4,9% – 50%. Arvot ovat viitteellisiä. Luoton korot ja muut ehdot tarkennetaan henkilökohtaisessa luottopäätöksessä. Mahdolliset lisäpalvelut vaikuttavat lainan kokonaishintaan.”