Lainanvälittäjät ovat lainapalveluita jotka laittavat pankit ja muut rahoitusyhtiöt kilpailemaan sinusta! Lainanvälittäjien kautta lainatarjousten pyytäminen on hakijoille täysin maksutonta, eikä se sido lainan hakiaa mihinkään. Lainanvälittäjät eivät veloita sinulta mitään palvelumaksuja tai muita kuluja. Olipa lainantarpeesi suuri tai pieni, lainanvälittäjät kilpailuttavat sen sinun puolestasi. Pääsääntöisesti lainanvälittäjät toimivat yhteistyössä 20 eri pankin ja rahoitusyhtiön kanssa joten voit olla varma että saat juuri itsellesi sopivan lainatarjouksen.

Lainanvälittäjien kautta lainan hakeminen on helppoa

Lainanvälittäjät tarjoavat asiakkailleen ns. ”avaimet käteen” palvelun, jossa asiakas ilmoittaa haluamansa lainanmäärän ja tämän jälkeen hänelle tulee tarjouksia useasta eri lainapaikasta. Tämän jälkeen asiakas voi valita itselleen parhaan lainan tai vaihtoehtoisesti olla myös ottamatta lainaa.

Lainanvälittäjien palvelut toimivat seuraavasti kolmessa osassa:

  1. Täytä ensin lainanvälittäjän sivulta löytyvä lainahakemus: Aloita valitsemalla haluamasi lainasumma ja lainan takaisinmaksuaika, sekä täytä vielä hakemuksen esitiedot.
  2. Lainahakemuksen kilpailutus: Täytettyäsi lainahakemuksen loppuun, odota tovi ja anna pankkien kilpailla sinusta. Tämä kestää hetken, kun sinulle lasketaan kilpailukykyiset tarjoukset.
  3. Valitse sinulle paras lainatarjous: Saatuasi useita lainatarjouksia, valitse niistä itsellesi paras tai sopivin tarjous. Voit myös olla valitsematta, jos vain halusit tutustua vaihtoehtoihin maksutta.

Parhaimmillaan voit saada lainatarjouksen yli 20 lainanmyöntäjältä!

Lainojen kilpailuttaminen lainanvälittäjien kautta säästää aikaa

Useasti lainan kilpailuttaminen manuaalisesti voi olla erittäin työlästä sekä aikaa vievää hommaa. Lainapaikkoja sekä pankkeja on tarjolla useita ja jokaisella niistä on omat kulut, korot ja muut lainakustannukset. Niistä sen oikean ja itselle parhaan valitseminen saattaa tuoda harmaita hiuksia. Käyttämällä sen sijaan lainanvälittäjiä, nopeutat lainanhaku prosessia ja varmistat että saat juuri sinulle räätälöidyn lainatarjouksen kilpailukykyisillä lainaehdoilla. Riippuen rahatarpeistasi, voit hakea lainanvälittäjien kautta lainaa aina 500 eurosta jopa 70 000 euroon saakka ilman vakuuksia.