Maksatko useaan eri paikkaan joka kuukausi kulutusluottoja, joustoluottoja, pikavippejä, luottokortti- tai muita lainamaksuja? Jokaisella lainalla on oma korkonsa, laskutuslisät ja vaikka mitä muita kulueriä joten lainojen kokonaiskustannukset voivat olla todella suuria. Lainojen yhdistäminen tässä tapauksessa on siis kannattavaa, jopa oikeastaan suositeltavaa. Yhdistelylainojen lisäksi kannattaa myös muistaa kilpailuttaa lainat aika-ajoittain sillä kilpailuttamalla voi säästää huomattavia summia vuositasolla.

Yhdistämällä kaikki nykyiset lainasi yhteen teet paitsi järkevästi, myös elämästäsi huomattavasti helpompaa sekä stressittömämpää sillä maksettavanasi on lainojen yhdistämisen jälkeen ainoastaan yksi lasku. Lainojen yhdistämisen jälkeen maksat vain yhtä kuukausierää sekä korkoa tiettynä päivänä, jolloin taloudenpitosi helpottuu ja säästät selvää rahaa pienentyneissä lainakuluissa.

Lainojen yhdistäminen toi Jaanalle satasien kuukausi säästöt

Jaana yhdisti neljä kulutusluottoa, yhteensä 8 500 euroa, yhdeksi lainaksi. Ennen yhdistämistä Jaana maksoi kuukaudessa yhteensä 740 euroa lainan lyhennyksiä ja lainanhoitokuluja. Lainojen yhdistämisen jälkeen Jaanan kuukausierä on 168 euroa. Samalla Jaana säästää 27 euroa lainanhoitokuluja kuukaudessa, eli 324 euroa vuodessa. Esimerkin todellinen vuosikorko on 24,54%. Esimerkkki MyLender sivustolta.